CSM CSU Oradea s-a impus la Sopot, în faza a doua a FIBA Europe Cup

Foto: fiba.com
Distribuie pentru prietenii tăi:

Sâmbătă, 5 februarie, CSM CSU Oradea a disputat o restanță cu Trefl Sopot, în faza a doua a FIBA Europe Cup. În debutul jocului, gazdele s-au aflat în control, apoi oaspeții au revenit și scorul a fost echilibrat iar, în ultimul act, orădenii au preluat inițiativa și s-au impus la o diferență de zece puncte: 83-73.

Liderii învingătoarei au fost Nikola Markovic (20 de puncte), Kris Richard (16 puncte), Mark Ogden (12 puncte) și Dovis Bickauskis (10 puncte). De la adversară s-au remarcat Brandon Young (22 de puncte), Joshua Sharma (17 puncte) și Yannick Franke (15 puncte).

Datorită acestui rezultat, trupa lui Cristian Achim ajunge la un bilanț de 3-1 și o egalează în clasament pe Sporting Lisabona. De partea cealaltă, gruparea poloneză, cu o victorie și patru înfrângeri, este eliminată din FIBA Europe Cup.

La mijlocul săptămânii următoare, CSM Oradea și Trefl Sopot se vor întâlni din nou, miercuri, 9 februarie, de la ora 19:00, în Arena Antonio Alexe.

Sursa: baschet.ro

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri