CSM CSU Oradea se bate pentru un loc în finala Cupei României 2020

Turneul final al Cupei României – ediția 2019/20 este următoarea provocare pentru CSM CSU Oradea. Finalistă a competiției de patru ori în precedentele șase ediții desfășurate, formația antrenată de Cristian Achim se deplasează la Cluj-Napoca, locul de desfășurare al Final Four-ului din acest an, cu gândul la primul trofeu în această competiție.

Roș-albaștrii vor disputa meciul de deschidere al turneului. Oponent va fi Dinamo Știința București. Partida se va desfășura duminică (09.02), ora 15:15, la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca, fiind transmisă în direct la DigiSport.

CSM CSU Oradea a câștigat cele trei dueluri directe consemnate până la această oră în sezonul 2019/20. Cu toate acestea se anunță un meci dificil, în care apărarea colectivă, nivelul de intensitate și concentrarea trebuie să fie la cote înalte. Roș-albaștrii vor avea nevoie de contribuții consistente din partea pieselor de bază, fără de care au arătat slăbiciuni în faza ofensivă, cu precădere în ultime perioadă.

Un autocar cu suporterii echipei orădene va face deplasarea la Cluj-Napoca pentru meciul cu Dinamo Știința. De asemenea, sunt mai mulți orădeni care au optat să se deplaseze fie cu trenul, fie cu mașinile personale, potrivit csmoradea.ro.

Alte știri