CSM CSU Oradea se califică în faza următoare a FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea a învins pe terenul lui BC CSU Sibiu, scor 75-69, în etapa a 4-a din Grupa D a FIBA Europe Cup – ediția 2019/20. Partida a avut loc la Sibiu, miercuri (13.11) și consemnează a 4-a victorie consecutivă în aceasta competitie. Cu acest rezult este calificată în faza următoare din FIBA Europe Cup.

În cadrul acestui meci s-a consemnat debutul lui Pavle Reljic în acest sezon competițional. Deși nu a jucat de mai multe luni un meci competitiv, baschetbalistul sârb a avut o contribuție consistentă la victoria echipei orădene. El a terminat cu un indice +/- de 28 (!) în cele 19 minute și zece secunde petrecute în teren.

La finalul întâlnirii bogată în evenimente, de la Sala Transilvania, antrenorul Cristian Achim a declarat:
“În primul rând doresc să-mi felicit jucătorii pentru puterea de luptă și pentru felul în care au revenit pe parcursul sfertului 3, după un sfert al 2-lea extrem de modest. Totodată, felicit echipa gazdă pentru felul în care și-a apărat șansele îna cest meci. Suntem foarte fericiți cu această calificare. Prezența în faza a 2-a a competiției este extrem de importantă pentru clubul nostru. Este un sentiment deosebit și ne încearcă un motiv de mândrie că am îndeplinit acest obiectiv.”

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri