CSM CSU Oradea se deplasează în Belarus

Foto: facebook

CSM CSU Oradea se deplasează în Belarus pentru ultimul meci din faza a 2-a a grupelor în FIBA Europe Cup – ediția 2019/20. Roș-albaștrii se duelează cu Tsmoki Minsk, liderul Grupei J. Partida se dispută miercuri,  5 februarie, ora 18:30, fiind transmisă în direct pe canalul YouTube FIBA.

Formația antrenată de Cristian Achim are 2-3 la general și ocupă locul 4 în grupă. De cealaltă parte, liderul Minsk are 3-2 la general.

Se anunță o confruntare dificil pentru roș-albaștri. Ei au nevoie de o victorie la 17 sau mai multe puncte pentru a se califica în playoff-ul competiției. În schimb, Minsk s-ar putea califica chiar și cu o înfrângere, dacă aceasta e la mai puține puncte. Lupta pentru calificare poate fi influențată de rezultatul celuilalt meci din grupă. U-BT Cluj-Napoca (3-2) primește vizita lui Ironi Ness Ziona (2-3). Cele două partide ale Grupei J demarează la aceeași oră.

In tur, la Arena Antonio Alexe, Tsmoki Minsk a învins cu scorul de 89-73. Elevii lui Rostislav Vergun au avut o prestație solidă pe tot parcursul celor 40 minute ale partidei desfășurate pe 8 ianuarie anul curent, la Oradea.

CSM CSU Oradea va fi lipsită în această deplasare de Arturas Valeika și Bobe Nicolescu. Ambii sunt accidentați. De cealaltă parte, Minsk este în formulă completă, inclusiv americanul Dominez Burnett jucând în precedenta partidă.

Alte știri