CSM CSU Oradea susține la Sibiu primul meci din anul calendaristic 2020

Foto: facebook

CSM CSU Oradea s-a deplasat la Sibiu, acolo unde susține primul meci din anul calendaristic 2020. Campioana României, ocupantă a locului al 2-lea în ierarhia la zi a Ligii Naționale de baschet masculin, cu un bilanț general de 9-2 în Grupa valorică A, se duelează cu următoarea clasată.

Se anunță o deplasare dificilă pentru bihoreni. Sala Transilvania este un loc în care se câștigă foarte greu, atmosfera de acolo împingând de la spate formația gazdă. Un grup de suporteri orădeni va sprijini CSM-ul în această partidă.


Formația antrenată de către Dan Fleșeriu are 7-4 la general și se situează pe locul al 3-lea în clasamentul la azi. Galben-albaștrii au terminat anul 2019 cu o dublă în compania lui U-BT Cluj-Napoca. Unul dintre meciuri a contat pentru LNBM, iar celălalt pentru Cupa României. Ambele au fost adjudecate de clujeni, chiar dacă jocurile au avut diferite modalități de evoluție.


CSM CSU Oradea are o serie activă de nouă victorii pe plan intern. Aici sunt incluse opt succese în Liga Națională și unul în Cupa României. Ultimul eșec al roș-albaștrilor în competițiile organizate sub egida FR Baschet s-a consemnat în etapa a 3-a din actuala ediție de campionat, la Cluj-Napoca. De altfel, Oradea a câștigat 21 din ultimele 26 meciuri oficiale susținute pe plan intern (incluzând F4-ul Cupei României și playoff-ul LNBM 2018/19, respectiv SuperCupa, primele 11 etape din LNBM 2019/20 și primul meci din Cupa României 2019/20.

Meciul se dispută sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 19:00, fiind transmis în direct la DigiSport 2. Partida contează pentru etapa a 12-a din Grupa valorică A în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2019/20.

Distribuie informația
Alte știri