CSM CSU Oradea susține primul meci în deplasare din grupele FIBA Europe Cup – ediția 2019/20

Elevii lui Cristian Achim se vor duela cu Bahcesehir Koleji, în etapa a 2-a din Grupa D. Partida are loc miercuri (30.10), ora 16:00, fiind transmisă în direct pe canalul YouTube FIBA.

Ambele echipe au câștigat în prima etapă în această competiție. CSM-ul depășit pe BC CSU Sibiu după o repriză de prelungiri. În schimb, echipa din Istanbul a câștigat pe terenul campioanei Elveției la debutul absolut în cupele europene. Pe de altă parte, ambele echipe au cedat în partidele disputate în competiția internă la finele săptămânii recent încheiate.

Bobe Nicolescu lipsește în continuare, fiind accidentat la spate. Clubul continuă să asculte diferite opinii ale specialiștilor pentru a stabili cu exactitate cea mai bună cale de urmat în cazul căpitanului echipei naționale a României. În deplasarea din Turcia, lotul echipei orădene este completat de Vlad Marinău. În vârstă de doar 16 ani, component al echipei naționale de la categoria sa de vârstă, Vlad completează contingentul de jucători autohtoni cu care CSM-ul va aborda partida din Turcia.

Distribuie informația
Alte știri