CSM CSU Oradea va juca acasă împotriva echipei U-BT Cluj-Napoca în meciul 5 al finalei LNBM

foto: arhiva

CSM CSU Oradea primește vizita echipei U-BT Cluj-Napoca în Meciul 5 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23. Seria se reia de la 2-2 la general, fiecare câștigând de câte două ori pe teren propriu până la această oră.

Duelul are loc joi (25.05), ora 18:30, la Oradea Arena. Partida se joacă cu casa închisă, toate biletele fiind vândute în timp record, de aproximativ patru ore de la punerea acestora în vânzare. Jocul va fi transmis în direct pe DigiSport, PrimaSport și FRB TV (YouTube).

Ambele echipe sunt în formulă completă. Astfel, antrenorii vor avea de ales numele jucătorului străin lăsat în afara listei de 12 pentru cel de-al 5-lea episod al finalei.

Toate meciurile disputate până la această oră s-au desfășurat cu sălile arhipline. Cele două echipe evoluează în arenele cu cea mai mare capacitate de locuri în baschetul românesc. La Oradea Arena au asistat câte 5.300 spectatori la ambele partide, iar la Cluj-Napoca au luat loc în tribune peste 9.000 de spectatori la cele două jocuri găzduite în BT Arena.

Seria va continua apoi la Cluj-Napoca. BT Arena este locul de desfășurare pentru Meciul 6 al finalei. Acesta va avea loc duminică (28.05), ora 18:00, fiind transmis în direct pe aceleași canale TV și online.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri