CSM CSU Oradea va juca contra BC CSU Sibiu pentru consolidarea primei poziții în clasamentul LNBM

CSM CSU Oradea joacă la Sibiu pentru următorul meci din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Roș-albaștrii se duelează cu BC CSU din localitate în cadrul etapei a 26-a din sezonul regulat.

Jocul este programat pentru miercuri (29.03), ora 18:00, la Sala Transilvania din Sibiu. Meciul va fi transmis în direct la TV, pe DigiSport și PrimaSport, respectiv online pe FRB TV (YouTube).

Se întâlnesc ocupantele locurilor 6 și 1.

Este un meci extrem de important pentru ambele echipe. Pe de o parte, CSM CSU Oradea își propune să continue seria rezultatelor pozitive și dorește să facă un nou pas spre consolidarea primei poziții în clasament. Misiunea va fi extrem de dificilă, CSU Sibiu fiind angrenată în lupta pentru calificarea în playoff, una complet deschisă și dusă între mai multe echipe.

Nikola Markovic va absenta din angrenajul echipei antrenate de Cristian Achim. Acesta își ispășește o a 2-a etapă de suspendare impusă de Comisia de Disciplină a Federației Române de Baschet în urma meciului cu U-BT Cluj-Napoca din 18.03.2023. 

Distribuie informația
Alte știri