CSM CSU Oradea va juca în Italia al 3-lea meci din faza a 2-a a grupelor în FIBA Europe Cup– ediția 2023/24

CSM CSU Oradea a ajuns în Italia pentru meciul cu numărul 99 în cupele europene. Roș-albaștrii se duelează cu Itelyum Varese în cadrul etapei a 3-a din Grupa N, contând pentru faza a 2-a a grupelor (TOP 16) din FIBA Europe Cup – ediția 2023/24.

Meciul se va desfășura la Palasport Lino Oldrini din Varese, în cursul serii de miercuri, 10 ianuarie, de la ora 21:30. Partida va fi transmisă în direct pe canalul YouTube FIBA The Basketball Channel.

Formația antrenată de Cristian Achim are 1-1 la general și împarte locurile 2-3 cu ZZ Leiden. În schimb, Itelyum Varese are 0-2 și ocupă ultima poziție a clasamentului la zi. Primul loc revine germanilor de la Niners Chemntz, cu un bilanț de 2-0.

Va fi cea de-a 2-a partidă disputată în deplasare de CSM CSU Oradea în Grupa N. Roș-albaștrii au 3 victorii și un meci pierdut în deplasare în actuala campanie europeană.

Delegația roș-albastră în Italia este alcătuită din 12 jucători. Absentează Nikola Markovic, în continuare incomplet refăcut după o accidentare mai veche.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri