CSM CSU Oradea va juca în Olanda primul meci din faza a 2-a a grupelor în FIBA Europe Cup– ediția 2023/24

Foto: faccebook/csm oradea

CSM CSU Oradea  a plecat în Olanda pentru primul meci din faza a 2-a a grupelor în FIBA Europe Cup – ediția 2023/24. Roș-albaștrii se duelează cu ZZ Leiden, în cadrul primei etape din Grupa N. Jocul are loc miercuri (06.12), de la ora 21:00.

Se anunță o deplasare dificilă pentru echipa bihoreană. ZZ Leiden se evidențiază drept o echipă redutabilă din punct de vedere defensiv. Nu a încasat mai mult de 76 puncte în niciunul din jocurile disputate în actuala campanie europeană.

Echipa orădeană s-a deplasat în Olanda în formulă aproape de cea completă. Roș-albaștrii nu pot conta pe serviciile lui Nikola Markovic, accidentat, dar așa cum s-a întâmplat la precedentele două meciuri oficiale, CSM-ul îl are la dispoziție pe Jon Arledge.

La meci și-au anunțat prezența aproximativ 15 susținători ai CSM CSU Oradea, aceștia fiind stabiliți în zonă fie pentru studii, fie din alte motive. Între aceștia se numără și fostul jucător al Leilor Roșii, Vlad Marinău.

Partida dintre ZZ Leiden și CSM CSU Oradea va putea fi urmărită în transmisiune directă pe canalul YouTube FIBA The Basketball Channel.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri