CSM CSU Oradea va juca la Constanța meciul 3 din primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet

Foto: frbaschet.ro

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea  a plecat la Constanța pentru continuarea seriei cu CSM din localitate în primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin Getica 95 – ediția 2023/24. Roș-albaștrii conduc cu scorul general de 2-0 după primele două partide, având nevoie de încă o victorie pentru a fi declarați învingători.

Primele două partide au avut loc la Oradea Arena și s-au derulat după scenarii diferite. Meciul 1 a fost dominat de orădeni, aceștia controlând situația pe tot parcursul celor 40 minute de joc. Rezultatul final a fost de 104-78. În schimb, Meciul 2 s-a desfășurat sub alte auspicii. Constanța a oferit o replică mult mai bună, iar bihorenii nu au mai fost la fel de eficienți în cele două faze ale jocului. Totuși, ei au învins cu scorul de 91-82.

Seria se mută la Constanța, acolo unde are loc Meciul 3. Acesta este programat pentru marți (16.04), ora 20:00. Jocul va fi transmis în direct pe FRB TV (YouTube).

În cazul în care CSM CSU Oradea câștigă Meciul 3, atunci seria se va încheia. În caz contrar, Meciul 4 se va desfășura tot la Constanța, în cursul serii de joi (18.04).

Distribuie informația
Alte știri