Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea vor juca opt meciuri în luna ianuarie

Foto: facebook/csm oradea

CSM CSU Oradea va disputa opt meciuri în prima lună din noul an calendaristic. Roș-albaștrii vor susține ultimele șase partide din prima fază a Ligii Naționale de baschet masculin și au programate următoarele două jocuri internaționale, în TOP 16 din FIBA Europe Cup. Formația orădeană va disputa câte patru meciuri pe teren propriu și tot atâtea în deplasare. CSM-ul se va întoarce la Oradea Arena.

Primul meci din anul calendaristic 2023 are loc miercuri (04.01), la Sala Dinamo din capitală. Adversar este formația locală. Meciul demarează la ora 16:30, fiind primul din seria de trei consecutive transmise în direct de DigiSport și PrimaSport în acea seară.

Trei zile mai târziu, adică sâmbătă (07.01), cu începere de la ora 17:00, ne întâlnim pentru prima dată în noul an calendaristic la Oradea Arena. Echipa se întoarce în noua casă după ce a disputat ultimul meci oficial pe 2022 în Arena Antonio Alexe. Adversar va fi Steaua București. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport și PrimaSport. 

din 4 Ianuarie și până la turneul final de Cupa României – eveniment programat a se desfășura în perioada 11/15 Februarie 2023, CSM CSU Oradea va juca câte două meciuri pe săptămână.

Distribuie informația
Alte știri