CSM CSU Oradea va juca pentru prima dată la Tîrgu Mureș după șase ani

CSM CSU Oradea susține ultimul meci oficial din anul calendaristic 2023 în deplasare. Roș-albaștrii se duelează cu CSM Tîrgu Mureș, joi, 28 decembrie, ora 17:45, în „Junglă”. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport și PrimaSport, respectiv prin intermediul FRB TV (YouTube).

Formația antrenată de Cristian Achim are un bilanț general de 11-1 și se situează pe primul loc în Conferința B din LNBM Getica 95 – ediția 2023/24. Orădenii au o serie activă de 11 victorii în competiție. În schimb, CSM Tîrgu Mureș are un bilanș de 8-4, având o serie de 4 victorii la activ și ocupă locul al 3-lea în clasament, având același număr de meciuri pierdute precum formația care o devansează în clasament, FC Argeș Pitești, echipă ce a acumulat o victorie în plus.

Va fi cel de-al 59-lea meci oficial susținut de către echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal din Oradea în anul 2023

CSM CSU Oradea va juca pentru prima dată la Tîrgu Mureș după șase ani. Ultima prezență a bihorenilor în Sala Sporturilor din această localitate s-a consemnat pe 27 Octombrie 2017. Atunci, CSM-ul a învins cu scorul de 86-60. Adversar a fost atunci BC Mureș.

Distribuie informația
Alte știri