CSM CSU Oradea, victorie la scor pe teren propriu contra BCM U Pitești

Arena Antonio Alexe a găzduit duminică, 22 decembrie, partida dintre CSM CSU Oradea și BCM U Pitești, duel ce a contat pentru etapa cu numărul 11 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2019-2020. Trupa condusă de Cristian Achim a reușit să se impună cu scorul de 100-64.

Cheia succesului obținut de CSM CSU Oradea a fost același joc colectiv de excepție ce i-a consacrat, ajutați și de un Kris Richard la a treia partidă consecutivă într-o formă extrem de bună, dar și de rotația scurtă a piteștenilor, împreună cu procentajele extrem de slabe ale acestora de la mare distanță, mai exact 18%, potrivit totalbaschet.ro.

Cei mai buni jucători ai gazdelor au fost: Kris Richard (20 de puncte, o recuperare, o pasă decisivă), Nikola Markovic( 18 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive), Aaron Broussard (8 puncte, 2 recuperări, 5 pase decisive, 5 mingi câștigate) și Cătălin Baciu (10 puncte, 7 recuperări).

În urma acestei victorii, CSM CSU Oradea ajunge la un bilanț de 9 victorii și 2 înfrângeri și se menține pe poziția a doua a clasamentului, în timp ce BCM U Pitești rămâne cu doar două victorii în acest sezon competițional, ocupând ultima poziție în Grupa Valorică A, cu 2 victorii și 9 înfrângeri.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri