CSM Oradea a pierdut ultima confruntare pe teren propriu din Liga Națională de handbal masculin

Foto: Roby Boros

CSM Oradea a fost învinsă la ultima apariție pe teren propriu în Liga Națională de handbal masculin – ediția 2022/23. Formația antrenată de Cosmin Liberț a cedat în duelul cu CSU din Suceava, scor 35-43. La jumătatea meciului scorul a fost de 16-21.

Borivoje Djukic și Csongor Szasz au marcat câte 6 goluri, Paul Oargă, Mark Kovacs și Valentin Ivancenco au punctat de câte 4 ori, Ciprian Aungurenci și Sebastian Sfârlea au adăugat câte 3 goluri, Oleksandr Starchenko și Alexandru Farcaș au avut câte 2 reușite fiecare, iar Viorel Boșca a înscris un gol pentru CSM Oradea.

Prin prisma remizei înregistrate la meciul dintre CSM Odorheiu Secuiesc și CSM Vaslui, scor 35-35, în cadrul penultimei etape a campionatului, CSM Oradea a coborât pe ultima poziție a clasamentului, având 4 puncte acumulate. Gruparea din Odorhei a ajuns la 5 puncte în ierarhia Ligii Zimbrilor cu o etapă rămasă de desfășurat.

Următorul meci, ultimul pentru CSM Oradea în actuala ediție a Ligii Zimbrilor, este programat pentru data de 6 Mai anul curent, în deplasare. Oponent va fi Minaur Baia Mare, ocupanta locului 2.

Distribuie informația
Alte știri