CSM Oradea a renunţat la serviciile antrenorului Dorin Costrăș

Conducerea clubului orădean a luat decizia de a-l schimba pe Dorin Costrăș în urma evoluţiilor mai puțin bune ale campioane României din ultima perioada care au creat și tensiuni în cadrul echipei. CSM Oradea a ratat Cupa României, după ce a fost eliminată în semifinale de către Steaua şi a continuat evolutiile modeste și în primele jocuri cu Dinamo din semifinalele Superligii.

Fost jucător la Crișul Oradea, echipă alături de care a devenit campion național la României în 1985 și 1986, Costrăș a antrenat echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal Oradea în două mandate. Primul s-a întins între 2013 și 2015, iar al 2-lea între 2017 și 2022.

Sub comanda lui Dorin Costrăș, CSM Oradea a câștigat un trofeu de Cupa României în cel de-al 2-lea mandat al amintitului tehnician. Echipa de polo pe apă a jucat finala Superligii Naționale în fiecare din cele cinci sezoane scurse de la reluarea colaborării cu domnul Costrăș. De asemenea, CSM-ul a obținut o calificare în semifinalele LEN EuroCup, în sezonul competițional 2019/20, cel suspendat de declanșarea pandemiei COVID-19 imediat după faza semifinalelor.

„Pe această cale, conducerea CSM Oradea îi transmite mulțumiri domnului Costrăș pentru activitatea depusă și aportul avut la parcursul echipei de polo pe apă în ultimii ani. De asemenea, îi transmite mult succes în continuarea activității profesionale, dar și în plan personal. Cu certitudine Dorin Costrăș rămâne un om deosebit de valoros și prețuit în cadrul Clubului Sportiv Municipal din Oradea.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri