CSM Oradea a restabilit egalitatea în finala Superligii Naționale de polo pe apă

Foto: Roby Boros

Campioana la polo, Steaua Bucureşti, a fost învinsă, sâmbătă, de vicecampioana CSM Oradea, scor 12-9, în a doua partidei a finalei Superligii Naţionale. Acesta s-a desfășurat sâmbătă (22.05), la bazinul Steaua din capitală.

Silvian Colodrovschi a totalizat patru goluri, Dragoljub Rogac a adăugat trei goluri, iar Vlad Georgescu, Ramiro Georgescu, Albert Vătrai, Seiya Adachi și Ferenc Czenk au marcat câte un gol pentru CSM oradea. În replică, Tudor Fulea a punctat de două ori pentru Steaua.

Vineri, în primul meci al finalei, Steaua Bucureşti s-a impus cu scorul de 8-4, iar sâmbătă a cedat în faţa formaţiei CSM Oradea, scor 9-12.

Seria se mută la Oradea, unde sunt programate Meciurile 3 și 4, pe 29 și 30 mai, cu începere de la ora 12:00, la bazinul Crișul.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri