CSM Oradea este campioană națională la categoria Juniori III la polo pe apă

Foto: facebook/csmoradea

CSM Oradea a devenit campioană națională a României la polo pe apă, categoria Juniori III. Formația antrenată de către Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy a terminat sezonul 2020/21 cu victorii pe linie.

Vineri (30.04), în ultimul meci al turneului final, CSM Oradea a depășit pe Dinamo București cu scorul de 11-8. Pe reprize: 4-0, 2-1, 4-2, 1-5.

Andrei Marinescu a totalizat patru goluri, Benett Bajuzs și Mark Tokai au punctat de câte două ori, iar Raul Șandru, Ianis Soponar și Mihai Fitero au marcat câte un gol pentru CSM Oradea.

CSM Oradea a avut 14 victorii din tot atâtea meciuri disputate în faza finală a competiției.

Lotul de jucători este format din: SZILAGYI Marcu, BURLEA Cristian, BAJUS Benett, ȚECU Bogdan, MARTIN Antoniu, TOKAI Mark, SÁRKÖZI Botond, MARINESCU Andrei, ȘANDRU Raul, SOPONAR Ianis, FITERO Mihai, BORBEI Marius, BARBELY Balint, MAJOROS-GAROFEANU Balthasar, NAGY Alex, ACATRINEI Christopher.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri