CSM Oradea este vicecampioană națională de tineret (U23) la judo

Ultima competiție oficială de judo din acest an, a prilejuit încă o evoluție meritorie a tinerilor judoka orădeni. La Deva, in Sala Sporturilor, s-a desfășurat vineri (15.11) și sâmbătă (16.11), Finala CN de Judo pentru echipe de tineret (U 23), in turneul final prezentandu-se cele mai bune 6 echipe din România, printre ele și echipa Csm Oradea.

Clădită pe scheletul echipei de cadeți a Lps-Css Oradea, care recent a devenit Campioana Naționala de Cadeți, complectata cu încă catva juniori, echipa orădeană a înregistrat următoarele rezultate:
4-1 cu CSȘ CSM CFR Ploiești (in grupa)
4-1 cu CSM FC Argeș Pitești (in semifinala)
1-4 cu Universitatea CSM Cluj-Dinamo București (in finala)


Componenta echipei CSM Oradea: Robert Boldis și Alexandru Popa 66 kg, Adrian Olaru și Mircea Tomescu 73, David Fodor și Claudiu Neagu 81, Alex Cret și Cristian Popa 90, Alex Mierlut și David Nagy +90 kg. Sportivii sunt pregătiți de Prof. Emil Morar și Dan Fasie.


Duminica (17.11), la Deva, in Sala Sporturilor, s-a desfășurat Finala Campionatului Național de judo Ne Waza (lupta la sol), ocazie cu care judoka orădeni și-au mai trecut in palmares încă 5 medalii. Este vorba despre:
– Claudiu Neagu, 66 kg – Loc 1, Campion Național.
– Alex Cret, +81 kg, Adrian Olaru, 81 kg și Mircea Tomescu, 66 kg – Loc 2, Vicecampioni Naționali.
– David Fodor 81 kg – Loc 3, medalie de bronz.

Distribuie informația
Alte știri