CSM Oradea permite doar persoanelor vaccinate accesul la meciul/meciurile cu U BT Cluj, din finala Ligii Naţionale

Foto: csmoradea

Clubul CSM Oradea a anunţat, sâmbătă seară, că la meciul 3 şi, posibil meciul 4, cu U BT Cluj, din finala Ligii Naţionale, va fi permis în sală doar accesul spectatorilor vaccinaţi. Decizia a fost luată pentru a avea cât mai mulţi fani prezenţi în tribune, în condiţiile în care U BT Cluj are 2-0 la general şi mai are nevoie doar de o victorie pentru a câştiga titlul naţional.

”Suntem bucuroşi că ne întoarcem în propria noastră sală şi vom avea posibilitatea de a avea publicul în tribune, pentru prima dată după mai bine de un an. Scopul nostru ca şi club este să avem un număr cât mai mare de suporteri în tribune. Pe baza discuţiilor cu reprezentanţii autorităţilor, respectiv în conformitate cu actualele normative, am avut de ales între a permite accesul la 25% din capacitatea sălii cu participarea persoanelor vaccinate, dar şi pe bază de test, respectiv 100% din capacitatea sălii, însă condiţionat de faptul că este permis accesul exclusiv al persoanelor adulte vaccinate”, a explicat directorul CSM Oradea, Şerban Sere.

Potrivit acestuia, a fost aleasă ”o variantă legală”, adică permiterea accesului spectatorilor vaccinaţi în proporţie de 100%.

U Banca Transilvania Cluj şi CSM Oradea se confruntă în finala Ligii Naţionale, scorul general fiind 2-0, după reuşitele de pe teren propriu ale clujenilor, cu 73-62 şi 103-80.

Seria se mută la Oradea, în 15 şi 17 iunie, iar al cincilea meci, decisiv, ar urma să aibă loc, din nou, la BT Arena.

Prima echipă care adună trei victorii câştigă titlul naţional.

Distribuie informația
Alte știri