CSM Oradea s-a clasat pe locul 6 la turneul LEN Champions League 2020/21 de la Budapesta

Foto: facebook

Echipa de polo CSM Oradea a încheiat participarea la turneul preliminar LEN Champions League – ediția 2020/21. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a întâlnit, duminică (15.11), pe Sintez Kazan, într-un meci contând pentru locurile 5-6 la evenimentul găzduit de Budapesta, Ungaria.

Meciul s-a terminat cu scorul de 8-13. Pe reprize: 3-4, 0-2, 1-1 și 4-6.

Marcatorii echipei orădene au fost: Dragoljub Rogac – 5 goluri, Vlad Georgescu, Seiya Adachi și Silvian Colodrovschi – 1 gol fiecare. De cealaltă parte, Stepan Andryukov și Adel Latypov au înscris câte trei goluri pentru ruși.

CSM Oradea a pierdut meciurile cu AN Brescia și Vouliagmeni, în faza grupel. Partida cu Enka Istanbul nu s-a mai jucat, deoarece reprezentanta Turciei nu s-a prezentat la turneul din capitala Ungariei.

Parcursul echipei la turneul LEN Champions League a fost în pus în dificultate de pandemie. Delegația orădeană s-a deplasat la Budapesta în mai multe tranșe, din cauza testărilor COVID-19 și a legislației în vigoare.

Partea pozitivă constă în faptul că CSM Oradea poate continua participarea în cupele europene prin prisma participării la turneul LEN Champions League. Echipa va continua aventura în LEN EuroCup, cu speranța că atunci va putea să se pregătească corespunzător și să beneficieze de aportul întregului efectiv pentru a avea o comportare sportivă normală.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri