CSM Oradea se pregătește pentru un nou duel cu Steaua București la polo. De această dată în LEN EuroCup

CSM Oradea se pregătește pentru un nou duel cu Steaua București la polo pe apă. După eșecul înregistrat în ultimele secunde ale confruntării directe de vineri (25.11), din Superliga Națională, cele două rivale urmează să se confrunte în prima manșă a optimilor de finală LEN EuroCup – ediția 2022/23. Meciul se va desfășura miercuri (30.11), ora 20:00, la bazinul Steaua din capitală. Partida este transmisă în direct pe internet.

Va fi cel de-al 2-lea din seria de trei dueluri directe între echipele care au câștigat ultimele 17 ediții de campionat în România.

CSM Oradea a fost învinsă în barajul de accedere în grupele LEN Champions League. În schimb, Steaua a ocupat locul 2 în cadrul turneului de calificare din faza a 2-a în LEN EuroCup, eveniment pe care l-a găzduit.

Meciul retur din optimile de finală ale LEN EuroCup se va desfășura miercuri (14.12), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri