CSȘ LPS Bihorul CSM Oradea, vicecampioană națională de juniori (U21) la judo

CSȘ LPS Bihorul CSM Oradea a devenit vicecampioană națională la judo pe echipe U21. Etapa finală a Campionatului Național de juniori U21 pe echipe a avut loc la Deva. Delegația orădeană a fost condusă de Emil Morar și Dan Fâșie. Aceasta a învins CSȘ Miercurea Ciuc și CSM Pitești cu 4-1 fiecare pentru a se califica în finală. În ultimul act, CSȘ LPS Bihorul CSM Oradea a fost învinsă de U Cluj-Napoca Dinamo București, scor 2-3.

Componența echipei orădene la acest eveniment: Robert Boldiș, Alexandru Popa (66 kg), Adrian Olaru, Cristian Popa (73 kg), David Fodor, David Mitran (81 kg), Alex George Creț (90 kg), David Nagy și Alex Mierluț (+90 kg).

Tot în cadrul acestei reuniuni sportive, în a doua zi de concurs, s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de judo juniori U21 Ne-Waza (lupta la sol), o competiţie maraton care s-a desfăşurat pe trei suprafeţe de luptă. Aici s-a remarcat Alex George Creţ, unul dintre cei mai buni sportivi ai Bihorului în acest an. Judoka de 17 ani a concurat în cadrul categoriei +81 kg unde a cucerit medalia de argint fiind învins în finală de către piteşteanul Şerban Eduard.

Distribuie informația
Alte știri