Cu solidaritate și reponsabilitate trecem împreună prin această pandemie. Comunicat

Până în acest moment suma strânsă din comunitate este de 788.796 lei, iar valoarea comenzilor este de 858.392 lei. Verificăm în permanență statusul livrărilor pentru aparatura comandată, după cum probabil ați aflat deja, cererea la nivel mondial este imensă însă vestea bună este că situația începe încet să se deblocheze și sperăm că în următoarele săptămâni vor ajunge la noi echipamentele comandate cu ajutorul vostru.

Acum câteva zile, am primit un mesaj de mulțumire din partea echipei Spitalului Municipal Oradea. Acest mesaj se adresează fiecăruia dintre voi cei care ați contribuit cu mai puțin sau mai mult, cei care ați distribuit mesajul nostru și ați povestit prietenilor voștri despre ce înseamnă o comunitate unită. Vă mulțumim și noi pentru că ne sunteți alături!

„Traversăm vremuri grele, care cer de la noi eforturi excepționale pentru a reuși să ne păstrăm în siguranță atât pe noi cât și pe pacienții pe care îi îngrijim. Întregul sistem medical, nu doar de la noi din țară, traversează o criză fără seamăn pentru ultima jumătate de secol. Suntem în linia întâi a unei lupte pentru siguranța întregii comunități, iar viețile celor dragi nouă depind de felul în care reușim să ducem la capăt fiecare zi.
Nu știm cum va arăta România și Oradea după această pandemie care, cu siguranță, va testa peste puteri toate limitele comunității noastre. Dacă poate exista vreun aspect pozitiv care să ne bucure și să ne dea speranță, acela nu poate fi decât ajutorul primit în această luptă de la nenumărați oameni de bine care au înțeles că împreună suntem mai puternici, împreună putem face față problemelor și că nimic nu stă în picioare în fața determinării și efortului celor mulți.
Noi, cei de la Spitalul Clinic Municipal Oradea, vă mulțumim pentru gesturile minunate pe care le-ați făcut și le faceți, și considerăm că faceți parte din efortul comun pe care îl depunem pentru binele medicilor și pacienților noștri. Mai mult decât orice, ținem ca în aceste momente dificile să ne exprimăm aprecierea pentru mesajul de încredere și solidaritate pe care l-ați transmis astfel echipei noastre.
Sprijinul pe care ni-l oferiți este mai important decât oricând, motiv pentru care vă transmitem acest mesaj de mulțumire, atât din partea personalului medical al Spitalului Clinic Municipal Oradea cât și din partea pacienților noștri.

Campania Solidaritate Bihor Covid-19 merge mai departe, iar donațiile se pot face:

Online cu cardul: https://fundatiacomunitaraoradea.ro/cum-te-implici.html

Prin SMS: mesajul BIHOR la 8837 (pentru 2 euro, donație unică). Doar pe teritoriul României.

Echipa Fundației Comunitare Oradea


Distribuie informația
Alte știri