Cu tramvaiul de epocă prin oraș. Vezi cât costă biletul

Începând din 13 auugust, OTL le oferă orădenilor posibilitatea de a se plimba la sfârșit de săptămână, în tramvaiul de epocă, adus de la Viena și recondiționat de angajații proprii ai regiei cu doar 10.000 lei. Lemn lăcuit, piele veritabilă, ștergător manual de parbriz, vatman și controlor în uniforme de epocă sunt doar câteva din atu-urile acestui mijloc de transport fabricat la 1928. Tramvaiul de Epocă va efectua câte o cursă în fiecare sâmbătă şi duminică pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – P-ţa Unirii – Nufărul.

Pentru fiecare cursă, având în vedere capacitatea de transport, se vor vinde bilete în limita a 50 de locuri. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 8 lei, iar pentru copii în vârstă de până la 14 ani, tariful este la jumătate, adică 4 lei. Călătorii vor primi la fiecare bilet cumpărat și o broşură de prezentare a obiectivelor turistice de pe traseu. Biletele se eliberează numai la Autogara Nufărul până înainte cu 15 minute de ora plecării în cursă a tramvaiului.

În acest sfârşit de săptămână, ora de plecare din cap linie Nufărul, atât sâmbătă, cât şi duminică, va fi 18.00. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon 0359/434.507.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_recent” uid=”AF1QipOv3OO-tE-xZG1gDZ5V6aHm34Ow0flCSYq2fCSrPYskELrl2DzqL-iOrb19oEbHgA?key=ZGk3X2liNGFKc0xHdjVQNFNCQlVLTTJDXzNlU2hn” imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”220″ num=”80″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Distribuie informația
Alte știri