Cu un numar de mentalism, o oradeanca i-a uluit pe juratii de la ‘Romanii au talent”

Anca Lucian și soțul ei, Lucca au participat la preselectiile celebrului show de televiziune dupa ce au calatorit 20 de ore pentru a ajunge la spectacol insa efortul lor a fost pe deplin rasplatit.  Legata la ochi, fiica presedintelui UNPR, Ioan Lucian, a ghicit obiectele pe care le tineau in maini 4 spectatori, alesi aleatoriu din public, dar si seria de pe o bancnota de 100 de lei din buzunarul lui Florin Calinescu.

„Am vazut ceva pentru care nu avem explicatii” a comentat Mihaela Radulescu in emisiunea transmisa de PRO TV, vineri seara,  iar Andra a marturisit, impresionata, ca se va gandi toata saptamana la numarul oradencei. „Nu-ti poti explica cum se intampla asa ceva”, a completat cantareata.  Florin Calinescu a solicitat un bonus, asa ca iluzionista a ghicit un numar de telefon ales la intamplare, de catre actor, din agenda telefonului personal.

Doar daca cei de acasa te apreciaza, simti ca ti-ai castigat locul in aceasta profesie„, a declarat Anca Lucian in finalul momentului.

Anca Lucian și soțul ei, Lucca Lucian sunt si  campioni europeni în Magie Mentală, titlu obtinut la Campionatul european de magie ce a avut loc in februarie la Blackpool în Marea Britanie.

Anca Floria Lucian s-a născut pe 10 decembrie 1984 la Cluj-Napoca, dar a crescut la Oradea. La vârstă de 18 ani a plecat cu o bursă de studii la Viena, unde în mai 2011 l-a cunoscut pe Lucca, cel care i-a devenit soț și partener de scenă. Lucca este iluzionist profesionist, practicând magia de peste 20 de ani. Anca a renunțat în 2016 la o carieră corporatistă de 10 ani și a devenit la rândul ei iluzionist profesionist.

foto: protv.ro

Distribuie informația
Alte știri