„Cuibul Corbului”, loc magic in inima Apusenilor. Poate fi vizitat pana la finele lunii octombrie

Foto: thehappykid.blog/ro

Situat in comuna Salciua din jud Alba, la o altitudine de 900 m in Muntii Trascaului si la aproximativ 220 km de Oradea, Raven’s Nest sau „Cuibul Corbului” este cu adevarat un loc unic in Romania. Resortul rural pare inghetat timpul in sec XVIII – XIX. La interior insa confortul nu lipseste absolut deloc.

Ansamblul cuprinde mai multe case traditionale din Transilvania, restaurate si redecorate pentru a putea fi locuite. Capacitatea maxima de cazare este de 27- 30 de persoane, casutele avand combinatii de camera duble + single, duble + apartament. Satul de vacanta functioneaza exclusiv de la inceputul lunii mai si pana la sfarsitul lunii octombrie. Nu exista TV absolut deloc dar Wi fi-ul este gratuit. Un cinema este amenajat in padurea deasa, iar in poienite si luminisuri, sunt atarnate hamace unde poti trage un pui de somn. Punctele forte sunt 2 ascunzisuri cu o priveliste uimitoare asupra vaii si muntilor dimprejur, 2 terase mari amenajate direct pe stanci, dar si un jacuzzi. La restaurant, meniul e inspirat de bucataria arhaica romaneasca, dar adaptata vremurilor si gusturilor.

Foto: thehappykid.blog/ro

Amatorii de drumetii au in apropiere cascada Vanatarele Ponorului si petera Huda lui Papara. Cam la 2 ore de mers pe jos e Poarta Zmeilor si tot cam la aceeasi distanta dar in alta directie e satul parasit Cheia.

Distribuie informația
Alte știri