Cultură de canabis în Oradea. Trei persoane reținute de DIICOT

La data de 05.02.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de risc.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Oradea, în urma cărora a fost descoperită o cultură indoor de canabis, formată din 25 de plante ajunse la maturitate, reprezentând 4,5 kg de materie vegetală verde. Totodată, au mai fost ridicate 5 comprimate de ecstasy, 1,5 grame DMT, 2 grame de cannabis uscat, un cort special amenajat pentru cultivarea plantelor de cannabis, lămpi LED, ventilatoare, filtru de carbon, fertilizatoare şi suma de 1.300 de lei.

În cursul zilei de astăzi, cei trei inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Alte știri