Cum a ajuns comuna Budureasa în presa tabloidă din România

foto / facebook

Carmen de la Sălciua, o cântăreață de manele și muzică de petrecere care face milioane de vizualizări pe youtube, a transmis un mesaj pe Facebook pentru fanii săi din Bihor după ce a fost obligată să anuleze un concert ce urma să aibă loc, sâmbătă, in comuna bihoreană Budureasa.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun și îmi pare nespus de rău că n-am mai reușit să ajuns să cânt în clubul Alexa din Budureasa, dar cu siguranță concertul va fi reprogamat cât de curând. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru gândurile bune! Vă pup

Cântăreaţa a ajuns de urgenţă la spitalul din Brad, județul Hunedoara după ce i s-a făcut rău în timpul călătoriei spre un club din satul bihorean Budureasa.

A ajuns de urgență la spital, problemele ei sunt extrem de serioase. Medicii i-au făcut și analize suplimentare, dar Carmen de la Sălciua a avut nevoie și de calmante, făcuse și un atac de panică”, a spus o prietenă de-a artistei.

Potrivit acesteia concertul va fi reprogramat la o dată ce va fi comunicată în timp util.

Alte știri