Cum a fost la „Marea balaceala”. COMUNICAT

Miercuri, 13 iulie 2016, a avut loc Marea Balaceala, eveniment organizat de Asociatia Piticot, in parcarea Oradea Shopping City, incepand cu orele 17:00. Participantii la eveniment au putut alege la care din cele patru probe de concurs sa se inscrie, putand castiga astfel cupe, diplome si tricouri.

Cele patru probe de concurs au fost  umplerea unui flacon de 0,5 l cu ajutorul unei seringi, contra timp, Alergatul cu paharul plin cu apa, pe cap, fara a se rasturna pe o distanta de 20 de metri, Musca marul, Cel mai uscat tricou. La finalul probelor de concurs s-au aflat castigatorii vouchere-lor pentru bowling, billiard si wellness & spa.

Asociatia Piticot aduce multumiri Partenerilor: Oradea Shopping City, Cortina Cinema Digiplex si Centrul de Evaluare, Prevenire si Consiliere Antidrog Bihor, dar si Sponsorilor: Hotel Nevis Wellness & Spa, Plastor, Print Shop Oradea, Pool Control, Vivapharm, Rer Ecologic Service Oradea, Grup West Premium, RXP Advertising, Depozitul de tricouri, Smartware.

 

https://www.facebook.com/asociatia.piticot/?fref=ts

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri