Cum a fost primit Tariceanu la Oradea. Ciocnire intre protestatari si bodyguarzii sefului Senatului. VIDEO

Preşedintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, a venit joi in Oradea la o întâlnire regională a filialelor ALDE din regiunea de Nord-Vest, în vederea pregătirii pentru campaniile electorale din anul 2019. Intalnirea a fost marcata de un incident violent dupa ce membrii grupului Oradea Civica au protestat zgomotos langa sala in care seful Senatului a tinut o conferinta de presa.

„Vrem sa intram si noi. Si noi suntem cetateni ai acestei tari au cerut doi dintre protestatarii care au incercat, fara a fi lasati, sa  ajunga in sala in care se desfasura conferinta.

„Nu esti bine venit in Oradea, sa nu mai vii in Bihor, stai acolo la Bucuresti impreuna cu hotii tai” i-au transmis, ulterior, reprezentantii Oradea Civica sefului Senatului, de dicolo de usa inchisa. In acel moment, din sala de conferinte au iesit doi barbati care au incercat sa-i evacueze pe protestatari. Imaginile au fost transmise in direct pe pagina de facebook Oradea Civica.

In cursul serii, membrii Oradea Civica oradeni s-au adunat in Piata Unirii pentru a protesta impotriva ultimei ordonante de urgenta privind modificarea legilor justitiei.

Distribuie informația
Alte știri