Cum a fost sărbătorită Ziua Mondială a Educației într-o școală la țară? – VIDEO

Ziua mondiala a educatiei, sarbatorita intr-o micuta scoala bihoreana, incearca acelasi lucru ca marile universitati ale lumii: sa constientizeze copiii, dar si parintii, de importanta educatiei.

Scoala din localitatea bihoreana Gepiu a fost arhiplina miercuri, 5 octombrie, cu copii si parinti, sositi la invitatia profesorilor spre a dialoga si viziona materiale cu caracter educativ pe fondul asa zisei sarbatori. Asa ca chiar daca au fost liberi, micutii au ales sa vina la scoala.

Voichița Cristea, directorul Școlii Gimmnaziale Gepiu, sustine ca cei aproape 300 de copii, care invata la aceasta scoala, sunt atrasi de mediul placut pe care il asigura administratorii si educatorii. «Suntem un popor care fara educatie, nu are directie. Astazi e Ziua mondiala a educatiei si se cuvine sa o sarbatorim cu inimile si mintile deschise«, sustine Voichița Cristea.

Printre activitatile educative de tot felul, copiii au aflat astazi de la un politist si ce se poate intampla intr-o lume violenta, asa cum tinde sa devina mediul actual. De asemenea, pe langa filmele proiectate intr-o sala de clasa, copiii au organizat si o expozitie.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri