Cum arata blocurile nou renovate in Oradea. Lucrarile la 7 cladiri vor fi gata in urmatoarele saptamani. FOTO

Primăria Oradea va finaliza până la sfărșitul lunii august reabilitarea termică a unui lot de 7 blocuri aflate pe strada Bumbacului, Cazaban și Galileo Galilei.

În aceste zile au fost finalizate lucrările la cele 4 blocuri de pe strada Bumbacului, iar lucrările la celelalte două blocuri de pe strada Cazaban urmează să fie finalizate până la sfârșitul lunii august. În ceea ce privește blocul de pe strada Galileo Galilei, reabilitarea termică a acestuia va fi finalizată în cursul lunii septembrie.

În cadrul reabilitării au fost executate următoarele lucrări: izolarea termică a pereților exteriori; înlocuirea tâmplăriei existente, închiderea balcoanelor cu tâmplărie termoizolantă, izolarea termică a podului; izolarea termică a planşeului peste subsol, refacerea instalațiilor de încălzire și apă caldă, montarea robinetelor cu cap termostat.

Valoarea contractului pentru reabilitarea celor patru blocuri de pe strada Bumbacului care au fost finalizate este de 744 416.96 lei, din care contribuția Guvernului României este de 50 %, contribuția beneficiarilor, adică a asociațiilor de proprietari, este de 20 %, iar contribuția Primăriei Oradea este de 30 %. Totodată Primăria a realizat proiectele tehnice și s-a ocupat de organizarea licitațiilor pentru derularea lucrărilor.

bloc reabilitat

IMG_20160808_175421

IMG_20160808_175455

IMG_20160808_175925

Distribuie informația
Alte știri