Cum arată Târgul de Crăciun din Oradea?

În Piața Unirii tronează un brad uriaș, de 16 m, decorat cu 14.000 de luminițe și 300 de globuri de culoare roșie. În spatele bradului a fost amplasat un patinoar generos și o roată gigant, care oferă o perspectivă feerică asupra întregului târg.

Pe laturile pieței străjuiesc food truck-urile pline cu delicii culinare, cu vinuri nobile și cafea de specialitate.   

Căsuța lui Moș Crăciun așteaptă deja scrisorile cu dorințe celor mici, iar moșul va vizita târgul în fiecare weekend și în 6 decembrie, între orele 19-21.

Programul de concerte se anunță colorat și divers, cu tradiții bihorene, colinde de pe 3 continente, dar și cu jazz de Crăciun.

Tradiționalele căsuțe de lemn au fost aranjate cochet în Piața Ferdinand și așteaptă vizitatorii cu bunătăți, dulciuri, Kurtos Kalacs, produse artizanat și pielărie, precum și cu podoabe de iarnă. Tot aici, a fost amenajată o zonă dedicată celor mici, cu un carusel și cu multă distracție și surprize.

Din 16 până în 22 decembrie Oradea redevine, pentru a treilea an la rând, Orașul Faptelor Bune. Timp de o săptămână, DJ-ii radio ZU vor emite live, zi și noapte, din inima Târgului de Crăciun Oradea. Pe durata campaniei, vor urca pe scena din Piața Unirii Theo Rose, Irina Rimes, Smiley, Carla’s Dreams, Spike, Mira, Andia, Nicole Cherry, Vescan, The Motans și mulți alții.

Distribuie informația
Alte știri