Cum au salvat pompierii din Huedin un pui de cerb blocat pe un refugiu al lacului Beliş-Fântânele. VIDEO

Pompierii din Cluj au fost chemați joi, 21 aprilie, să salveze un pui de cerb care a rămas blocat pe un refugiu înconjurat de apă al lacului Beliş-Fântânele.

Pompierii de la Detașamentul Huedin au avut parte de o misiune provocatoare, dar extrem de frumoasă! În jurul orei 16:30, mai multe persoane au sesizat un pui de cerb blocat pe refugiul de beton al Lacului Beliș-Fântânele. Animalul a înotat până în acel punct și nu s-a mai putut întoarce.

La fața locului s-au deplasat colegii noștri, care au adus și o barcă. Astfel, am făcut echipă cu cei de la Salvamont Cluj, iar doi salvatori s-au apropiat de cerb cu ajutorul frânghiilor. În paralel, barca a fost pusă pe apă.Îndrumat de forțele de intervenție, animalul a sărit singur în apă și a revenit în pădure. Felicitări tuturor celor implicați!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri