Cum este prezentată Oradea pe un apreciat site de călătorii: „Dragi primari, vă invităm într-un city break la Oradea ca să vedeţi că şi la noi se poate”

foto: calatorinbascheti.ro

Știți sentimentul acela când mergem în străinătate și ne tot mirăm de clădirile curate, de serviciile impecabile, de infrastructură și de câte și mai câte? Nu ne putem abține să nu facem comparație cu România. Ne tot întrebăm când vom avea și noi orașe ca afară. Știți vorba aceea: “cu o floare nu se face primăvară”. Noi nu credem deloc în ea, ba dimpotrivă, știm și am văzut cu ochii noștri că se poate. Acea singură floare poate fi molipsitoare și se numește simplu: Oradea sau noua Vienă a Europei, scrie portalul calatorinbascheti.ro.

Până la urmă, occidentul e doar la un pas de locul acesta, iar dacă te uiți în curtea altora chiar știi ce ai de făcut. Așa s-a întâmplat și la Oradea, un oraș care, acum 10 ani, era anonim, iar astăzi a devenit destinația de neratat în Europa pentru 2020.

Cei care locuiesc aici ne spun că, din punctul lor de vedere, este orașul cu cea mai bună calitate a vieții din România. Citeste mai departe pe calatorinbascheti.ro

Distribuie informația
Alte știri