Cum gestionăm bolile specifice sezonului rece la copiii mici

Distribuie pentru prietenii tăi:

În cadrul programului “Şcoala părinţilor”, program dezvoltat de către Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, a avut loc, la sediul instituţiei, întâlnirea lunară susţinută de către dr. Anca Mureşan, doctorul care asigură asistenţa medicala a copiilor din creşele municipiului.

Tematica abordată a fost „Îmbolnăvirile specifice sezonului rece”, generate de fluctuaţii de temperatura, unde cei mai expuşi sunt copiii, a căror sistem imunitar nu este încă pregătit pentru a înfrunta diversele viroze.

Părinţii au fost informaţi despre virozele respiratorii şi digestive ale celor mici, manifestările simptomatice şi modalitatea de abordare a acestora, încă de la primele semne. Un alt aspect discutat a fost prevenţia, importanţa igienii mâinilor, principala cale de transmitere a viruşilor/microbilor care duc la îmbolnăviri, precum şi hidratarea corectă, respectiv consumul de fructe şi legume.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri