Cum s-a produs accidentul de duminică din Sudrigiu

Duminică, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 18.44, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 763, în afara localității Sudrigiu, din Bihor, s-a produs un accident rutier.

În urma investigațiilor efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Pietroasa, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 763, în afara localității Sudrigiu, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus, de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Răbăgani, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, o femeie, de 44 de ani, din comuna Pietroasa, pasageră în autoturismul condus de bărbatul, de 41 de ani, ar fi suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie informația
Alte știri