Cum s-a produs accidentul de la intrarea în Oradea în urma căruia un bărbat a decedat? Coliziune cu un stâlp de iluminat public

Foto: arhiva

Miercuri, 31 august a.c., în jurul orei 08.30, o femeie de 52 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.79, pe raza municipiului Oradea, dinspre localitatea Nojorid înspre Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de iluminat public, amplasat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului.

În urma impactului, un bărbat de 54 de ani, din Ungaria, pasager în autoturism, a suferit leziuni grave, în urma cărora, din nefericire, a decedat la fața locului.

De asemenea, conducătoarea autoturismului și un minor de 14 ani, din Salonta, pasager în autoturism, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri