Cum s-a produs cumplitul accident din Tinca? Primele date din ancheta Politiei

Marți, 1 iunie, la ora 19.30, pe drumul județean 795, în localitatea bihoreană Tinca, un tânăr de 20 de ani, din comuna Livada, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Tinca – Salonta, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și, pe fondul lipsei de experiență în conducere, a derapat, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile, iar apoi a revenit pe roți.

În urma accidentului rutier, un minor de 13 ani, din comuna Livada, județul Arad, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, a fost proiectat la 8,5 m în afara autoturismului, în spatele acestuia, suferind leziuni care i-au provocat decesul.

De asemenea, un alt minor de 13 ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism, a fost proiectat în afara acestuia, suferind multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. Totodată, o minoră de 13 ani, pasageră tot pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost, de asemenea, transportată la spital.
Tânărul de 20 de ani care conducea autoturismului a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri