Cum s-a produs tragicul accident din Poclușa de Barcău

La data de 27 iunie a.c., la ora 14.28, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N. 19 E, între localitățile Poclușa de Barcău și Mișca, județul Bihor, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism și un autocamion.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului, s-a constatat că, un bărbat de 24 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.19/E, pe direcția Chiribiș – Biharia, într-o curbă ușoară la dreapta, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns, parțial, pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune cu un autocamion cu semiremorcă, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor.

În urma impactului cu autocamionul, autoturismul s-ar fi rostogolit în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, iar autocamionul ar fi părăsit carosabilul prin partea stângă a direcției sale de deplasare, iar apoi s-ar fi răsturnat pe un teren agricol din proximitatea D.N.19/E.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul autoturismului, cât și o femeie de 22 de ani, pasageră a sa, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Totodată, un minor de 10 luni, din municipiul Marghita, județul Bihor, pasager în autoturism, care se afla în scaunul destinat pentru copii, amplasat pe banchea din spate a vehiculului, a suferit leziuni care, din nefericire, i-au provocat decesul, la fața locului.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri