Cum se transformă centrul orașului Ștei cu ajutorul programelor europene: piste de biciclete, spații pietonale și piațete

UAT Orașul Ștei implementează prin Programul Operațional Regional 2014-2020 proiectul ”REALIZAREA DE PISTE PENTRU BICICLETE, SPAȚII PIETONALE ȘI PIAȚETE ÎN ORASUL ȘTEI”.
Proiectul corespunde Axei prioritare 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 4E – Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare.

Valoarea totală a proiectului este de 11.804.170 lei, iar valoarea nerambursabilă acoperită din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 9.957.221 lei. a anunțat Agenția de Dezvoltarea Regională Nord Vest.

Finalizarea proiectului este prevăzută pentru 31 August 2021, cu toate acestea deja poate fi admirată în galeria foto de mai jos superba zonă pietonală nou creată și piațetele adiacente acesteia, pentru care stadiul lucrărilor se apropie cu pași repezi de 100%.

Distribuie informația
Alte știri