Cum va arăta zona Oneștilor după construcția viitorului pasaj subteran

foto Florin Birta

Consilierii municipali au aprobat joi, 24 noiembrie, studiul de fezabilitate și a indicatorilor tehnico- economici care prevăd realizarea pasajului subteran în intersecția str. Tudor Vladimirescu cu Lăpușului, pe sub str. Oneștilor.

Realizarea acestui pasaj, alături de cel de pe str. Meșteșugarilor, aprobat anul trecut, și de un altul care ar urma să fie ridicat la intersecția str. Tudor Vladimirescu cu B-dul Decebal, va face posibilă traversarea orașului, din zona centrală spre autostradă, în doar câteva minute, susține primarul Florin Birta în descrierea randărilor cu viiitorul pasaj

O infrastructură rutieră interconectată duce la creștere și dezvoltare economică, dar și la reducerea poluării și a timpilor petrecuți în trafic.Toate marile proiecte de infrastructură pe care le derulăm, dar și cele pe care le avem în vedere, în viitorul apropiat, vor crește mobilitatea și vor facilita circulația, ducând la dezvoltarea zonei, o mai bună siguranță în trafic și la acces mai facil pentru turiști, a completat Florin Birta.

Distribuie informația
Alte știri