Cum va fi vremea in Crisana in urmatoarele doua saptamani

Media temperaturilor maxime va creşte, de la aproximativ 3 grade, in data de 30 ianuarie, până la 13 grade Celsius pe 4…5 februarie, când vremea va deveni caldă pentru această perioadă. Între 5 şi 7 februarie vremea se va răci treptat, valorile termice devenind apropiate de normele perioadei, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 7…8 grade, în jurul căreia se vor menţine până la finalul celor două săptămâni de prognoză.

Regimul termic nocturn va avea o evoluţie asemănătoare, media temperaturilor minime fiind în creştere de la – 7… – 6 grade la începutul intervalului, până la 2…3 grade în intervalul 4 – 6 februarie. Apoi va avea loc o uşoară răcire, care va determina scăderea temperaturii spre valori medii apropiate de normele perioadei, d e 7…8 grade ziua şi – 2…0 grade noaptea, ce se vor menţine relativ constante între 7 şi 13 februarie.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, în general slabe și pe arii restrânse, va fi în creștere în intervalele 31 ianuarie – 2 februarie şi 5 – 10 februarie.

Distribuie informația
Alte știri