Cum va fi vremea in minivacanta de 1 decembrie: Ploi in mare parte din tara, ninsori si viscol la munte

Vremea va fi inchisa in toata tara in minivacanta de 1 Decembrie. Joi, de Sfantul Andrei, vor fi ploi in jumatatea vestica a tarii, astfel ca in Banat, Crisana, Maramures, nord-vestul Munteniei, Oltenia si local in Transilvania vor fi precipitatii insemnate cantitativ, a declarat pentru News.ro meteorologul Alina Serban. Vantul va avea intensificari in Banat, pe litoral, dar si la munte, unde va ninge. In zonele mai joase este asteptat si poleiul. In ceea ce priveste temperaturile, maximele pot ajunge pana la 15 grade Celsius.

Vineri, de Ziua Nationala, ploile se vor intinde si pe zonele de sud, sud-est si centru, in timp ce la munte si in Transilvania si Moldova, vor fi precipitatii mixte, mai precizeaza meteorologul. Vantul va avea intensificari in special pe crestele muntilor, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 3 si 15 grade Celsius, mai ridicate in sud-est.

De sambata, temperaturile vor scadea sub zero grade, vremea fiind mai rece in special in Moldova. Ploile vor fi mai insemnate in sud si sud-est, iar la munte, in nord si in centru, precum si in zonele deluroase, va ninge. Vantul va avea intensificari in spcial in zona Dobrogei si in Moldova, iar maximele nu vor depasi 12 grade. Duminica, ploile se vor diminua in sud si est, insa in nord, centru si vest vor fi precipitatii mixte. Temperaturile maxime se vor situa intre 0 si 12 grade.

Distribuie informația
Alte știri