Cum va fi vremea în România în perioada 28 noiembrie – 26 decembrie. Anunț ANM

Meteorologii au oferit o prognoză pentru următoarele săptămâni, începând cu finele lunii noiembrie, până de Crăciun.

În prima săptămână analizată de meteorologi, în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie 2022, este menționat că ”valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile estice, sud-estice și la munte”. Ploile vor fi rare în acest interval.

Ulterior, în săptămâna 5 decembrie – 12 decembrie 2022, ”temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și nord-estice”. Ploile sau ninsorile revin, însă nu vor fi semnificative.

Spre mijlocul lunii decembrie, în perioada 12-19 decembrie 2022, meteorologii anunță că ”temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-est”. Referitor la nivelul ploilor, acesta ”se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări”.

De Crăciun și în apropierea acestei sărbători, meteorologii anunță că temperaturile vor fi ”apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în nord-estul țării”. Referitor la nivelul precipitațiilor, acesta va fi apropiat de cel normal pentru intervalul menționat, în întreaga țară.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri