Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in Bihor

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni o vreme în general frumoasă, dar cu episoade de precipitații și descărcări electrice, cu temperaturi maxime, dar și minime destul de fluctuante, la nivelul întregii țări.

În Crișana, în prima săptămână de prognoză, valorile termice vor crește de la o zi la alta, astfel că, pornind de la o vreme răcoroasă — cu medii ale maximelor de 23 — 26 de grade și ale minimelor de 12 — 14 grade, se va ajunge în data de 23 iulie la un regim caracterizat de temperaturi medii diurne de 31 — 32 de grade și nocturne de 16 — 18 grade.

În perioada 24 — 26 iulie se va resimți o ușoara răcorire a vremii, iar maximele se vor încadra între 26 și 28 de grade, urmând ca apoi temperaturile să se mențină la valori de 30 — 32 de grade, medie regională, fiind posibile valori chiar mai ridicate către finalul lunii. Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în perioada 24 — 26 iulie, când ploile se vor semnala pe arii extinse și local vor fi însemnate cantitativ. În restul intervalului, cel mai probabil în cea de-a doua săptămână, vor fi ploi în general slabe, pe spații restrânse.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri