Cum va fi vremea în următoarele zile. Val de aer cald, din acest weekend

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele zile.

Joi, 20 aprilie, valorile termice se vor situa jurul normelor perioadei. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi vor fi perioade cu averse şi descãrcãri electrice, pe arii relativ extinse în regiunile sudice, estice, la munte, local în centru şi pe suprafeţe mai mici în restul teritoriului. Pe alocuri, cu o probabilitate mai mare în sud, cantitãţile de apã vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. În zona montanã înaltã, trecãtor vor fi precipitaţii şi sub formã de lapoviţã sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în est, sud-est şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 21 de grade, iar cele minime între 2 şi 10 grade. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri se va forma ceaţã. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã.

Vineri, 21 aprilie, valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros şi vor fi intervale în care va ploua în regiunile sudice şi la munte şi pe arii restrânse în rest. Ploile vor avea şi caracter de aversã, iar izolat, îndeosebi în Oltenia, vor fi descãrcãri electrice şi posibil cãderi de grindinã. Pe crestele montane, la peste 1800 m altitudine, vor mai fi precipitaţii sub formã de lapoviţã sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în est, sud-est şi în zona înaltã a Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 21 de grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade. Presiunea atmosferică va creşte uşor.

Sâmbătă, 22 aprilie, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale în ultima decadã a lunii aprilie, iar cerul va avea înnorãri temporare în majoritatea zonelor, local mai accentuate în cursul dupã-amiezii şi al serii. Va ploua în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curburã şi în zonele submontane aferente şi pe spaţii mici în restul teritoriului, cu precãdere în regiunile sudice; vor fi mai ales averse, pe alocuri se vor semnala descãrcãri electrice, iar pe creste, la peste 1800 m altitudine, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 şi 19 grade, iar cele minime între 3 şi 10 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali. Izolat se va semnala ceaţã.

Duminică, 23 aprilie, valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât în ziua anterioarã, dar se vor menţine în jurul mediilor climatologice, astfel cã maximele se vor încadra în general între 15 şi 21 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales în a doua parte a zilei; vor fi averse, însoţite şi de descãrcãri electrice în zonele montane şi submontane, pe alocuri în sud şi centru şi pe spaţii mici în restul teritoriului. La altitudini mari la munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane şi în sudul Banatului şi posibil de scurtã duratã asociat averselor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi 11 grade, uşor mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri