Cunoscutul artist fotograf orădean Ștefan Tóth István organizează un curs online intensiv de tehnică și artă fotografică

După succesul de care s-a bucurat ultimele cursuri online absolvite de 116 de iubitori ai fotografiei din Serbia, Slovacia, România, Ucraina și Ungaria, conducerea Asociației Internaționale ”Euro Foto Art” organizează  în parteneriat cu Clubul Fotogarfic ”Nufărul” Oradea în cadrul ”Euro Photo Art Academy” un nou   curs intensiv de tehnică și artă fotografică online din data de 06 februarie 2023, cu o durată de 2 săptămâni.

Cursul va fi condus de cunoscutul artist fotograf orădean Ștefan Tóth István AFIAP, președintele Asociației  Internaționale ”Euro Foto Art”, care are o experiență de peste 47 de ani în acest domeniu, fiind lectorul a sute de cursuri absolvite de peste 2.000 iubitori ai fotografie. Mai mulți dintre ei au ajuns reputați artiști fotografi sau lectori al unor cursuri de specializare de fotografi.

Orele de curs se vor ține online, pe platforma ZOOM în zilele de lucru între orele 18:00 – 20.00, respectiv  sâmbătă între orele 10:00 – 12:00. Unul din avantajele cursului este că absolvenţii vor învăţa să „vadă” altfel oamenii din jurul lor, strada, peisajul, respectiv un film la televizor sau la cinema.

După  însuşirea noţiunilor generale, despre istoria fotografiei, despre elemente de foto-compoziţie şi cele legate de aparatele de fotografiat clasice şi digitale, cursanţii vor participa la o deplasare de creaţie individuală.

De asemenea în cadrul acestui curs, participanţii vor învăţa  și noţiuni legate de procesul negativ şi pozitiv color analog, despre diapozitive alb-negru şi color, cât şi despre creaţiile multimedia. Tot aici vor fi dezbătute o serie de aspecte ale esteticii şi creaţiei fotografice.

Cursul  va fi finalizat prin organizarea unei expoziții de examen vernisată online în data de  17 februarie 2023 ora 18:00, care va fi transmis în direct de pe adresa: https://www.facebook.com/EuroFotoArtAssociation

Înscrieri şi informaţii suplimentare pentru acest curs, se pot obţine la www.eurofotoart.com/courses/ro/ (de unde se poate descărca și formularul de înscriere), la telefonul 0741/212111 sau la e-mailul eurofotoart@gmail.com.

În cadrul cursurilor vor fi asigurate câte 3 locuri pentru persoane defavorizate, care vor participa la curs în condiţii de gratuitate, în baza unei cererii şi a documentelor justificative (în raport cu numărul cursanţilor înscrişi). Elevii, studenții precum și pensionarii beneficieză de reducere din taxa de participare.

Absolvenții vor avea posibilitatea să  devină membrii creatori ai Asociaţiei „Euro Foto Art” Oradea, unde vor putea continua preocupările în domeniul artei fotografice.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri