Cunoscutul chef Adrian Hădean, devenit celebru după jurizarea Masterchef, s-a retras din Meatic Oradea

Cunoscutul bucătar Adi Hădean a anunțat marti, 24 septembrie, în mod public, exit-ul din acționariatul Meatic Oradea, restaurantul deschis în mai 2017 pe Delavrancea 3 și devenit, încă de la înființare, un adevărat reper pentru industria horeca din vestul țării. Motivele rămân private, însă planurile de viitor sunt deja conturate și se anunță de mare impact pentru ospitalitatea românească.

În singurul mesaj public cu privire la părăsirea afacerii, Adrian Hădean declară:

„Unele lucruri țin mai mult, altele mai puțin, și cu siguranță fiecare acțiune a noastră are un timp în care se manifestă plenar, apoi, din varii motive, se stinge și rămâne în ecouri până o înghite timpul cu totul. Întocmai e și cazul proiectului Meatic de la Oradea, în care am pus cantități enorme de energie din mai 2017 până azi, când am decis să opresc acest flux de energie plecat dinspre mine către o întreprindere a cărei miză n-o mai văd”.

Cu onestitatea și respectu-i caracteristic, Adrian Hădean refuză să detalieze contextul care a dus la această decizie, de altfel, extrem de greu de luat pentru el. Despărțirea de echipă și clienți sunt singurele detalii menționate cu o ușoară urmă de tristețe, dar energia canalizată înspre planuri noi va face și publicul fidel să îl urmeze.

„Cert e că de azi înainte nu mai am nicio legătură cu restaurantul de pe Delavrancea 3, alta decât recunoștință față de zecile de bucătari, ospătari, oameni de serviciu, spălători de vase, șoferi, responsabili cu aprovizionarea, față de sutele de furnizori și zecile de mii de clienți care au contribuit la realizarea unui restaurant viabil, cu șanse bune la excelență în viitor. Eu pun punct aici. Nu regret nimic”.

Distribuie informația
Alte știri